SAMMENSETNING:
kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse
oljer og fett
korn
biprodukter av vegetabilsk opprinnelse
mineraler
gjær
TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg):
Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 140 IE
Jern (3b103): 5 mg
Jod (3b202): 0,3 mg
Kobber (3b405, 3b406): 2,4 mg
Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,5 mg
Sink (3b603, 3b605, 3b606): 15 mg
Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2 g.
ANALYTISKE BESTANDDELER:
Proteiner: 8,0 %
Fett: 6,0 %
Aske: 1,9 %
Råfiber: 1,0 %
Væske: 79,2 %
Vitamin E: 150 mg/kg
Vitamin C: 100 mg/kg
Omega-3 fettsyre (DHA): 0,045 %